Muziek uit het hart van de samenleving.

Random Posts

maandag 30 december 2013

De Foutmijn Top 25 van 2013 (10-6)

Sjongejonge wat gaat dat hard! Vandaag zijn we al weer aanbeland bij de Top 10 beste Foutmijn clips van 2013.

Check hier de eerste drie delen van de Top 25 van 2013: (25-21) (20-16) (15-11)

10. Marinus - Bericht uit Oeroezgan

Soldaat Marinus belt met een wonderschone vibrato in zijn stem live vanuit Afghanistan en vertelt over de koude nachten en de Taliban.



9. D4nny - Goodbye

Rapper D4nny uit Birmingham wil iedereen graag nog even gedag zeggen.




8. Gijs Winter - Come back home

De Surinaamse zanger Gijs Winter doet alsof het hem niets interesseert dat hij in de steek wordt gelaten, want hij heeft toch genoeg vrouwen in zijn leven. Na een aantal droevige slenterpartijen door de straten van een Nederlandse stad komt deze clip tot een ware ontknoping...




7. DJ Rod

De zevende plek is voor de Hilversumse DJ Rod (echte naam Roderick). We konden niet kiezen uit zijn twee fantastische clips, dus we posten ze gewoon allebei. Allereerst "Be Yourself And You Will Find The Truth". Met zijn betoverende klanken en een trendy zorromaskertje brengt DJ Rod hier een gigantische kudde danseressen in vervoering.



En deze tweede clip heet "I Love The Morning". Een zin die binnen de elektronische muziekwereld overigens niet vaak met zoveel enthousiasme wordt uitgesproken.




6. Sheely ft. Jamairo - Te jong voor mij

De laatste clip van vandaag is een ijzersterk stukje Oud-Hollandsche auto-tune. Sheely en Jamairo zijn aan het daten, maar Jamairo is eigenlijk te jong voor Sheely.



Morgen het antwoord op de grote vraag die de mensheid momenteel in zijn greep houdt... Wie is De Foutmijn nummer 1 van 2013? En wie de nummer 2? Nummer 3? 4? 5? Morgen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten